VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse vormen van vrijetijdsactiviteiten in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag.

VTV wil dat mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen meedoen in onze samenleving net als ieder ander. Hiervoor is geld nodig en met alleen de subsidies, fondsen en deelnemersbijdragen zijn we er helaas nog niet. Extra steun is nodig om een breed aanbod aan activiteiten te kunnen blijven leveren. Steun van het bedrijfsleven, maar ook van particulieren. Meer info vindt u op wijzijnvtv.nl. Wij zijn heel blij dat u ons wilt steunen door een donatie!

VTV is onderdeel van MEE Zuid-Holland Noord in Den Haag. 

NB Bij donatie ziet u als ontvanger ‘Stichting Derdengelden Online Fonds via Mollie’. 

Lees meer
€ 5.838 opgehaald
Bereikt 116%
Ons doel € 5.000
Laatste donatie 22-01-2021 | 18:26
€ 50 Jacqueline VTV is onmisbaar voor én geeft ontspanning aan én vult eenzaamheid op, voor mensen met 'n verstandelijke beperking! Aan: VTV Leiden doneeractie

VTV

VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse vormen van vrijetijdsactiviteiten in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV wil dat mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen meedoen in onze samenleving net als ieder ander. Hiervoor is geld nodig en met alleen de subsidies, fondsen en deelnemersbijdragen zijn we er helaas nog niet. Extra steun is nodig om een breed aanbod aan activiteiten te kunnen blijven leveren!