VTV Leiden doneeractie

Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (116%)
Afgesloten

VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking vrijetijdsactiviteiten in o.a. de regio Leiden. De subsidie van de gemeente Leiden is sinds kort weggevallen voor VTV. Om in de regio Leiden toch een breed aanbod aan activiteiten te kunnen blijven leveren, starten wij daarom in december een crowdfunding actie. Hiermee willen wij geld inzamelen, zodat mensen met een beperking kunnen blijven deelnemen aan onze vrijetijdsactiviteiten en vriendengroepen. Heel belangrijk, want het biedt ze sociale contacten, zekerheid en afleiding. Zeker in deze bijzondere coronatijd. Help jij ons ook op weg in 2021?

Geldinzameling voor 2021
Deze crowdfunding is bedoeld voor de opstart van de groepsactiviteiten in 2021. Bijvoorbeeld voor het inhuren van ervaren vakkrachten voor streetdance en de aanschaf van diverse materialen voor de handwerk-, hobby- en timmerclubs. Daarnaast gaan we op zoek naar sponsors, zodat we duurzaam kunnen blijven aanbieden wat we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd. En hopelijk niemand hoeven teleur te stellen!

Activiteiten moeten doorgaan
Het doel van VTV is dat mensen met een beperking kunnen meedoen in onze samenleving net als ieder ander. 
VTV Manager Agnette Overdevest: “Door het wegvallen van de subsidie in de gemeente Leiden moet VTV Leiden er momenteel hard aan trekken om haar activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. Alleen met contributies en fondsen redden we het momenteel niet. En het is zó belangrijk dat mensen met een beperking kunnen blijven deelnemen aan onze vrijetijdsactiviteiten en vriendengroepen. Het biedt ze sociale contacten, zekerheid en afleiding. Zeker in deze bijzondere coronatijd. Samen met onze vrijwilligers doen we er daarom alles aan om de clubs te laten doorgaan en verzinnen we nieuwe activiteiten. Uiteraard allemaal coronaproof. Daarnaast bedenken we met het team en de vrijwilligers hoe wij extra geld binnen kunnen halen. Deze eerste crowdfunding actie is hier een goed voorbeeld van. Op 15 en 18 december gaan we ook kerststukjes verkopen, die onze deelnemers zelf gemaakt hebben. Alle beetjes helpen!”

NB Bij donatie ziet u als ontvanger ‘Stichting Derdengelden Online Fonds via Mollie’.